Hybenrosekerneolie økologisk

160,00DKK

Hybenrosekerneolie – 100% økologisk ren koldpresset olie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Hyben Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Hybenrosekerneolie – 100% økologisk ren koldpresset olie

Lagerføres ikke længere, den kan købes direkte her

Et godt alternativ er THE ORDINARY 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Farve: Meget lys Rød

Aromatisk beskrivelse: Hybenrosekerneolie har en svagt duft, karakteristisk for de fleste æteriske olier.

Beskrivelse: Som hudpleje er olien fra hybenrosekernerne kendt for sine fugtgivende og blødgørende egenskaber. Olien indeholder essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6, samt flere antioxidanter. Den har et højt indhold af retinol i form af vitamin A samt en høj koncentration af vitamin C.

Dette er utvivlsomt grunden til de anti-ageing egenskaber som hybenrosekerneolien har.  Især vitamin A, som menes at være ansvarlig for oliens virkninger på celle regenerering, kollagen / elastin stimulation og sidst men ikke mindst dens evne til at reducere fine linjer og rynker (sammen med reducering af pigmentering såsom fregner, “alderspletter”, osv.).

Hybenrosekerneoliens anti-inflammatoriske egenskaber har gjort det en ideel til behandling af eksem, og den har også vist sig at være effektiv mod solskoldning, udslæt, akne, og reducerer forekomsten af ar over tid.

Anvendelse: Smøres på huden i tyndt lag 1-2 gange daglig de steder man ønsker at forbedre hudens elasticitet, heling, fjerne ar, pletter, tør hud og rynke dannelser. Olien absorberes rimeligt af huden, men kan dog efterlade en let fedtet fornemmelse

 

Yderligere information

Vægt 0.2 g